SPECIALISATIES

Women’s Health Clinic

U kunt bij ons terecht voor uw Mammo-, Echo- en Botonderzoek. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van de laatste nieuwe technieken in onze aangename privé setting. Deze afdeling focust zich op het welzijn van vrouwen door vrouwen.

MEER INFORMATIE

Radiologie

Deze afdeling is gespecialiseerd in de diagnosestelling van de botten, spieren, gewrichten en organen. U kunt bij ons terecht voor; Musculoskeletale echografie, abdominale echografie, standaard radiografie, 3D full spine radiografie en botdensitometrie. 

MEER INFORMATIE

Orthopedie

Orthopedie Orthos=recht Pedie=komt van paedos (kind) Orthopedie betekent dus oorspronkelijk “het recht groeien van kinderen”. Dit specialisme behandelt, zowel niet operatief als operatief, …….

MEER INFORMATIE

Esthetische Behandelingen

Vanaf september 2022 zal Dr. Moga het team van specialisten onder het dak van het Medisch Centrum Wijnegem aanvullen. Hier zal hij zijn kennis en kunde inzake esthetische behandelingen met botulinetoxine, fillers, skinboosters en platelet-rich plasma (PRP) …….

MEER INFORMATIE

Vaatheelkunde

Vaatchirurgie Onze vaatchirurgen hebben een jarenlange ervaring in de vaatheelkunde en passen, zowel bij de diagnostiek als bij de behandeling, de modernste technieken toe. Het aandachtsveld ligt bij spataders en bij ziekten van de slagaders in de hals, buik en benen.

MEER INFORMATIE

Plastische Chirurgie

Plastische chirurgie is een chirurgisch specialisme dat veelal geassocieerd wordt met het esthetisch en/of functioneel oogpunt aanpassen van het uiterlijk. Dit kan bestaan uit het herstellen van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam, …

MEER INFORMATIE

Neurochirurgie

Neurochirurgie omvat de operatieve behandeling van stoornissen en afwijkingen in het zenuwstelsel.U kunt bij Medisch Centrum Wijnegem terecht voor consultaties van o.a.: Hersentumoren, Waterhoofd, Craniostenose

MEER INFORMATIE

Logopedie

De logopedist signaleert, onderzoekt, diagnosticeert en behandelt stoornissen op volgende gebieden: stem, spraak, taal, gehoor, eten en drinken. Om de gevolgen van afwijkend mondgedrag te beperken, is het belangrijk dat er vroegtijdig behandeld wordt. 

MEER INFORMATIE

Complexe Wondzorg

Onderzoekers ontwikkelden een nieuwe techniek waarbij een membraan (Leucocyte Platelet Rich Fibrine) wordt vervaardigd van het bloed van de patiënt. Door het bloed een bepaalde tijd te centrifugeren worden rode en witte bloedcellen

MEER INFORMATIE