3D Tepeltatoeage

Na tepel tatoeage

In de Womens Health Clinic van Medisch Centrum Wijnegem zijn wij er voor de patiënten en stopt het voor ons niet bij het stellen van een diagnose. Een diagnose is vaak het startpunt van een lang traject om weer beter te worden. Buiten psychologische hulp en begeleiding in het vervolgtraject, bieden we sinds kort de mogelijkheid om na een borstreconstructie de tepel in 3D te laten tatoeëren.

Jaarlijks krijgen veel vrouwen te maken met borstkanker en vaak betekend dat er een ingrijpende ingreep nodig is. In een aantal gevallen dient er een gedeelte of de gehele borst verwijderd te worden, waarna een plastisch chirurg een borstreconstructie uitgevoerd. Vaak is het niet mogelijk om de tepel te behouden tijdens de reconstructie. Wat voor veel vrouwen een esthetische en psychologische belasting is!

Met 3D tepeltatoeage kunnen we de tepel esthetisch reconstrueren en maken zoals uw andere tepel. In het geval van een dubbele amputatie kunnen geheel naar uw wensen werken op het gebiedt van grote en kleur. Hiervoor hoeft u niet naar het ziekenhuis en kan dit gedaan worden in uw vertrouwde omgeving van de Womens Health Clinic in Medisch Centrum Wijnegem. De behandeling bestaat uit twee behandelmomenten met een tussenperiode van 4 tot 6 weken. Samen werken we dan naar een mooie esthetische oplossing om weer een glimlach op je gezicht te brengen.  

Vervormingen aan de tepelhof kunnen ook gecorrigeerd worden. Voor mannen en vrouwen van wie het tepelhof of de kleur te bleek, te klein, asymmetrisch is of geen definitie heeft kan medische pigmentatie een mooi oplossing zijn.

Hoe een afspraak maken?:
  • Bel naar 03-3534496 en overleg een geschikt moment met elkaar. Deze specialisatie is niet wekelijks of maandelijks aanwezig. Hierdoor worden afspraken in overleg met elkaar gemaakt.
  • Of u stuurt ons een mail met een 5 tal momenten wanneer is beschikbaar bent
  • Gratis parkeergelegenheid voor Medisch Centrum Wijnegem
Wat kost een tepeltatoeage?
  • Een tepeltatoeage aan één kant kost €745
  • Een tepeltatoeage aan beiden kanten kost €860
Wat brengt u mee?:
  • Uw ID kaart

 

MEDISCH CENTRUM WIJNEGEM – MERKSEMSEBAAN 9-11 – 2110 WIJNEGEM – 03 353 44 96 – MEDICAL@MCWIJNEGEM.BE