Dokter R. Nuyts – (Heilig-Hartziekenhuis Lier & AZ Sint-Elisabeth Herentals)

Dokter Nuyts studeerde in 2006 af als arts aan de Universiteit Antwerpen, met de vermelding van Grote Onderscheiding. Na het behalen van zijn artsdiploma specialiseerde hij zich gedurende 6 jaar in de neurochirurgie aan het Universitair Ziekenhuis Gent, AZ Klina Brasschaat en Sint-Augustinus Wilrijk.

Dr. Nuyts beoefent het volledige domein van de neurochirurgie met specifieke klemtoon op de spinale neurochirurgie, neuro-endoscopische technieken, neuromodulatie en pijnbehandeling.

U kunt dus in Medisch Centrum Wijnegem bij Dr. Nuyts op de raadpleging terecht met aandoeningen van de wervelkolom, hersenen en perifere zenuwen voor operatieve behandeling van nek- en rugproblemen, operatieve behandeling van zenuw- en hersenproblemen, behandelingen in de pijnkliniek (infiltraties) en neuromodulatie (ruggemergstimulatie, morfinepomp).

Eventuele behandelingen of operaties vinden plaats in het Heilig-Hartziekenhuis te Lier. Verder is dr. Nuyts ook verbonden aan het AZ Sint-Elisabeth te Herentals en werkt hij nauw samen met de dienst neurochirurgie van het Sint-Augustinusziekenhuis te Wilrijk.

Neurochirurgie
MEDISCH CENTRUM WIJNEGEM – MERKSEMSEBAAN 9-11 – 2110 WIJNEGEM – 03 353 44 96 – MEDICAL@MCWIJNEGEM.BE