Dr. V. Droessaert – ZNA

Graag verwelkomen wij Dokter Droessaert Valerie, als Neus- Keel– Oorarts in ons team. Ze heeft haar master magna cum laude behaald aan de KU Leuven in 2013. Nadien specialiseerde ze zich verder en heeft haar werkervaring opgedaan gedurende twee jaar in het universitair ziekenhuis van Leuven en drie jaar in het Sint-Augustinus ziekenhuis, het Europees instituut voor NKO in Antwerpen. In 2018 behaalde zij haar titel met grote onderscheiding als arts specialist in de Neus-, Keel- en Oorziekten en startte bij het ZNA als vast staflid.

Door haar opleiding in het Sint- Augustinus ziekenhuis, heeft zij bijzondere interesse en vaardigheid ontwikkeld in de otologische heelkunde (oorchirurgie).Zij nam deel aan verschillende nationaal georganiseerde oorheelkundig gerelateerde wedstrijden en behaalde hiermee twee keer de eerste prijs. In het UZLeuven bekwaamde ze zich in de schildklier- en bijschildklierchirurgie en functionele neus- en neusbijholte chirurgie. Ook voor meer algemene NKO problematiek kan u bij haar terecht.

Naast haar werk en studies zit Dr Droessaert zeker niet stil. Zo heeft zij al enkele publicaties op haar naam staan. Ook volgt zij ieder jaar nog meerdere cursussen om altijd bijgeschoold te blijven met de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de NKO.

Neus- Keel- Oorziekten
MEDISCH CENTRUM WIJNEGEM – MERKSEMSEBAAN 9-11 – 2110 WIJNEGEM – 03 353 44 96 – MEDICAL@MCWIJNEGEM.BE