Dokter I. Moga - Esthetisch Arts

Gedurende zijn studies geneeskunde ontdekte Dr. Iulian Moga dat hij tijdens zijn carrière als arts graag zijn technische vaardigheden zou willen combineren met zijn gevoel voor esthetiek. Na zijn masterstages en co-assistentschappen in diverse geneeskundige disciplines studeerde hij met onderscheiding af waarna hij zich volop begon te verdiepen in de niet-heelkundige esthetische geneeskunde. Hij volgde hoogstaande opleidingen in binnen- en buitenland waar hij onder de vleugels van gerenommeerde esthetisch specialisten de kneepjes van het vak leerde. Ook op heden blijft Dr. Moga door het voortdurend bijwonen van congressen en bijscholingen up-to-date met de nieuwste technieken en producten.

 

Vanaf september 2022 zal Dr. Moga het team van specialisten onder het dak van het Medisch Centrum Wijnegem aanvullen. Hier zal hij zijn kennis en kunde inzake esthetische behandelingen met botulinetoxine, fillers, skinboosters en platelet-rich plasma (PRP) ter beschikking stellen van iedereen die net als hem gelooft dat je goed in je vel voelen begint bij ’s ochtends zelfverzekerd in de spiegel kunnen kijken. Vanuit zijn visie op esthetiek behandelt Dr. Moga zijn patiënten volgens een gepersonaliseerde aanpak, waarbij het accentueren of doen herleven van een frisse en jeugdige uitstraling op de meest natuurlijk ogende wijze centraal staat.

 

Dr. Moga gelooft dat het inwinnen van medisch esthetisch advies laagdrempelig moet zijn voor iedereen en biedt daarom een eerste consultatie kosteloos aan. Zo kan u uw eigen vragen beantwoord zien, informatie ontvangen over wat esthetische geneeskunde voor u kan betekenen en een vrijblijvend behandelvoorstel op maat krijgen. Aarzel dus niet om een afspraak te maken.

Esthetische Behandelingen

MEDISCH CENTRUM WIJNEGEM – MERKSEMSEBAAN 9-11 – 2110 WIJNEGEM – 03 353 44 96 – MEDICAL@MCWIJNEGEM.BE