Dokter R. Nuyts – (Heilig-Hartziekenhuis Lier & AZ Sint-Elisabeth Herentals)

Neurochirurgie

Dr R. Nuyts Neurochirurg

 

 

 

 

 

 

Dokter Nuyts studeerde in 2006 af als arts aan de Universiteit Antwerpen, met de vermelding van Grote Onderscheiding. Na het behalen van zijn artsdiploma specialiseerde hij zich gedurende 6 jaar in de neurochirurgie aan het Universitair Ziekenhuis Gent, AZ Klina Brasschaat en Sint-Augustinus Wilrijk.

Dr. Nuyts beoefent het volledige domein van de neurochirurgie met specifieke klemtoon op de spinale neurochirurgie, neuro-endoscopische technieken, neuromodulatie en pijnbehandeling.

U kunt dus in Medisch Centrum Wijnegem bij Dr. Nuyts op de raadpleging terecht met aandoeningen van de wervelkolom, hersenen en perifere zenuwen voor operatieve behandeling van nek- en rugproblemen, operatieve behandeling van zenuw- en hersenproblemen, behandelingen in de pijnkliniek (infiltraties) en neuromodulatie (ruggemergstimulatie, morfinepomp).

Eventuele behandelingen of operaties vinden plaats in het Heilig-Hartziekenhuis te Lier. Verder is dr. Nuyts ook verbonden aan het AZ Sint-Elisabeth te Herentals en werkt hij nauw samen met de dienst neurochirurgie van het Sint-Augustinusziekenhuis te Wilrijk.

Klik hier voor meer informatie over neurochirurgie.

 

Wenst u een afspraak te maken, dan kan dit door onderstaand telefoonnummer te bellen of online.

Home                     Specialisaties                    Tandheelkunde                     Reserveren                     Foto’s

Google+

Medisch Centrum Wijnegem – Merksemsebaan 9-11 – 2110 Wijnegem – 03 353 44 96 – medical@mcwijnegem.be