Tandarts/Implantoloog J. de Moor

Tandarts/Implantoloog de Moor behaalde in 2000 het diploma algemene tandheelkunde aan de Universiteit van Leuven. Vanaf dat moment is zij werkzaam geweest in diverse privépraktijken in België. In de periode 2008 – 2010 is de tandarts actief geweest als algemeen tandarts in London.

Na haar terugkomst uit London besloot de tandarts zich verder te specialiseren op het gebied van de implantologie aan de Universiteit van Gent in combinatie met het UZGent. In 2015 behaalde de tandarts haar postgraduaat Implantologie aan de Universiteit van Gent. Een groot gedeelte van deze houdt zich bezig met de kwaliteit van het bot en het onderhoudt ervan. Op basis hiervan heeft de tandarts een ruime ervaring op het gebied van Parodontologie en werkt ze nauw samen met Drs W.F. Simons.

Tandarts/Implantoloog de Moor werkt nauw samen met de algemene tandarts om de kwaliteit van alle nodige behandelingen te optimaliseren. Zij is werkzaam in verschillende privépraktijken in België.

Daarnaast volgt zij regelmatig cursussen en bijscholingen en zij onderhoudt goede contacten met diverse leveranciers. Op deze manier is zij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en toepassingen.

Implantologie
MEDISCH CENTRUM WIJNEGEM – MERKSEMSEBAAN 9-11 – 2110 WIJNEGEM – 03 353 44 96 – MEDICAL@MCWIJNEGEM.BE