Tandarts J. Canadell

Algemene Tandheelkunde

Vanaf 7 maart 2017 start Tandarts Joan Canadell als (gezins)tandarts in het Medisch Centrum. Hij zal zowel volwassenen als kinderen behandelen.

Tandarts Canadell behaalde zijn postgraduaat tandheelkunde aan de KU Leuven begin 2016. Zijn werkervaring heeft hij opgedaan in een groepspraktijk in het Antwerpse en buitenland. Daarvoor studeerde hij tandheelkunde in Madrid, waar hij in 2014 aan Universidad Alfonso X El Sabio zijn diploma haalde. Tandarts Canadell spreekt Nederlands, Engels, Spaans en tevens Catalaans.

De tandarts volgt op dit moment een cursus om angstige patiënten en kinderen te behandelen. Deze cursus heeft als doel om patiënten onder een verdoving van lachgas te behandelen. Een behandelwijze welke u wellicht in de toekomst kan ondergaan in Medisch Centrum Wijnegem.

De tandarts volgt jaarlijks cursussen om bij te blijven met de laatste nieuwe technologie op het gebied van tandheelkunde. Hierdoor wordt u als patiënt van de best mogelijke zorg voorzien.

 

Klik hier voor meer informatie over mogelijke behandelingen.

 

Wenst u een afspraak te maken, dan kan dit door onderstaand telefoonnummer te bellen of online.

 

Home                     Specialisaties                    Tandheelkunde                     Reserveren                     Foto’s

Google+

 

Medisch Centrum Wijnegem – Merksemsebaan 9-11 – 2110 Wijnegem – 03 353 44 96 – dental@mcwijnegem.be