Orthodontist S. Leroy

Orthodontie

 

 

 

 

 

 

Orthodontist Leroy behaalde haar diploma algemene tandheelkunde in 1999 en volgde daarna 4 jaar een aanvullende opleiding orthodontie, welke ze succesvol afrondde in 2003. Beide diploma’s behaalde orthodontist Leroy aan de Université Libre te Brussel.

De orthodontist heeft meer dan 13 jaar ervaring in verschillende praktijken. Op basis van haar opleiding in combinatie met ervaring, bent u bij haar in goede handen. Orthodontist Leroy is gespecialiseerd in behandelingen voor jong en oud. U bent nooit te oud om een stralende lach te krijgen!

Tussen 2012 en 2013 volgde orthodontist Leroy buiten haar werkzaamheden een opleiding in Parijs, hier behaalde ze het diploma TOSSAOS. Dit wil zeggen dat zij gekwalificeerd is in de tandheelkundige behandeling van Obstructief Slaap Apneu Syndroom (snurken).

De orthodontist volgt jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven met de laatste nieuwe technologie op het gebied van orthodontie. Hierdoor wordt u als patiënt van de best mogelijke zorg voorzien.

Klik hier voor meer informatie over mogelijke behandelingen.

 

Wenst u een afspraak te maken, dan kan dit door onderstaand telefoonnummer te bellen of online.

 

Home                     Specialisaties                    Tandheelkunde                     Reserveren                     Foto’s

Google+

Medisch Centrum Wijnegem – Merksemsebaan 9-11 – 2110 Wijnegem – 03 353 44 96 – dental@mcwijnegem.be