Drs W.F. Simons

Parodontologie

_DSC1615

 

 

 

 

 

 

Drs W.F. Simons beëindigde succesvol zijn studies als algemeen tandarts aan KU Leuven in 2010. Nadien specialiseerde hij zich aan dezelfde Universiteit in de orale implantologie en parodontologie en rondde dit met succes af in 2013. Bovendien ontving hij een accreditering van zijn diploma in 2013 door de Europese federatie voor parodontologie. Drs W.F Simons studeerde samen met Implantoloog/Parodontoloog Drs A. Temmerman die nog steeds verbonden is aan de Universiteit van Leuven en tevens werkzaam is in Medisch Centrum Wijnegem.

Drs W.F Simons heeft al enkele jaren ervaring als implantoloog en parodontoloog door te werken in verschillende praktijken in zowel België als Nederland. Daarnaast volgt hij regelmatig cursussen en bijscholingen en hij onderhoudt goede contacten met diverse leveranciers. Op deze manier is hij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en toepassingen op de implantologiemarkt. W.F. wenst zich steeds verder te specialiseren in parodontologie, implantologie en de bijkomende chirurgie.

Klik hier voor meer informatie over mogelijke behandelingen.

 

Wenst u een afspraak te maken, dan kan dit door onderstaand telefoonnummer te bellen of online.

 

Home                     Specialisaties                    Tandheelkunde                     Reserveren                     Foto’s

Google+

Medisch Centrum Wijnegem – Merksemsebaan 9-11 – 2110 Wijnegem – 03 353 44 96 – dental@mcwijnegem.be