Drs. A. Temmerman

Implantologie

Drs. Temmerman

 

 

 

 

 

 

 

Drs. Temmerman behaalde in 2007 het diploma algemene tandheelkunde aan de Universiteit van Gent. Slechts 1 op 40 tandartsen heeft de ambitie om parodontologie verder te studeren. Na deze 3 jaar durende master-na-master studie, behaalde hij in 2010 met het examen voor de Europese Federatie voor parodontie (EFP), de titel ‘Tandarts- specialist in de paro-implantologie’ .

Sinds 2011 besloot hij doctoraatstudies aan te vatten. Het onderzoek richt zich hierbij naar implantaatplaatsing bij patiënten met kwalitatief/ kwantitatief gehypothekeerd bot. Veelvuldige implantaatbehandelingen werden reeds door hem uitgevoerd en heeft tot dezer dagen verschillende technieken geëvalueerd.

Daarnaast geeft hij ook les aan de Universiteit in Leuven, zo is hij altijd bezig met alle technieken up-to-date te houden en jongeren in opleiding bij te scholen. Verder is hij ook verantwoordelijk voor wetenschappelijke literatuurseminaries van de assistenten in de opleiding aan de afdeling parodontologie. Drs. Temmerman geeft regelmatig lezingen binnen het domein van de parodontologie en vooral implantologie op congressen en permanente vormingsdagen.

Drs. Temmerman werkt nauw samen met de algemene tandarts om de kwaliteit van alle nodige behandelingen te optimaliseren. Hij is werkzaam in verschillende privépraktijken en oefent zijn beroep uit wat tevens zijn passie is, op een duurzame & smaakvolle manier.

Klik hier voor meer informatie over mogelijke behandelingen.

 

Wenst u een afspraak te maken, dan kan dit door onderstaand telefoonnummer te bellen of online.

 

Home                     Specialisaties                    Tandheelkunde                     Reserveren                     Foto’s

Google+

Medisch Centrum Wijnegem – Merksemsebaan 9-11 – 2110 Wijnegem – 03 353 44 96 – dental@mcwijnegem.be